Opret hoveddokument

Opretter et hoveddokument ud fra det aktuelle Writer-dokument. Der bliver oprettet et nyt underdokument for hver forekomst af en valgt afsnitstypografi eller disposition i kildedokumentet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Send - Opret hoveddokument

Navigator fremkommer når du har oprettet et hoveddokument. For at redigere et underdokument skal du dobbeltklikke på navnet på underdokumentet i Navigator.

Visningsområde

Viser filerne og mapperne i den mappe, du er i.

Filnavn

Indtast et filnavn eller en sti til filen. Du kan også indtaste en URL

adskilt af

Vælg afsnitstypografien eller dispositionsniveau, som du vil bruge til at opdele kildedokumentet i underdokumenter. Standard er oprettelse af et nyt dokument for hvert "dispositionsniveau 1".

Filtype

Vælg filformatet for dokumentet, som du gemmer. I visningsområdet vises kun dokumenterne med denne filtype. Filtyper er beskrevet i Information om filtre til import og eksport.

Gem

Gemmer filen.