Sikkerhed

Bestemmer adgangskodeindstillinger for det aktuelle dokument.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Filer - Egenskaber - Sikkerhed

Åbn en fil i skrivebeskyttet tilstand

Marker for kun at tillade at dette dokument bliver åbnet i skrivebeskyttet tilstand..

Noteikon

Denne fildelingsmulighed beskytter dokumentet mod utilsigtede ændringer. Det er fortsat muligt at redigere en kopi af dokumentet og gemme denne kopi med samme navn som det originale dokument.

Registrer ændringer

Vælg for at aktivere registrering af ændringer. Dette er det samme som Rediger - Følg ændringer - Registrer.

Tipikon

For at beskytte ændringsstyringstilstanden med et kodeord, skal du klikke på Beskyt og derefter indtaste et kodeord. Andre brugere af dokumentet kan bidrage med deres ændringer, men de kan ikke slå ændringsregistreringen fra uden at kende kodeordet.

Beskyt /fjern beskyttelse

Beskytter ændringsregistreringstilstanden med en adgangskode. Hvis ændringsregistrering er beskyttet i det aktuelle dokument vil knappen være navngivet Ophæv beskyttelse. Klik på Ophæv beskyttelse og indtast den korrekte adgangskode for at deaktivere beskyttelsen.