Dokumentegenskaber

Viser egenskaberne for den aktuelle fil inklusiv statistik såsom antal ord og den dato filen blev oprettet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Egenskaber

Dialogen Egenskaber indeholder følgende faneblade:

Generelt

Indeholder grundlæggende information om den aktuelle fil.

Beskrivelse

Indeholder beskrivende information om dokumentet.

Brugerdefinerede egenskaber

Giver dig mulighed for at tildele brugerdefinerede informationsfelter i dit dokument.

Sikkerhed

Bestemmer adgangskodeindstillinger for det aktuelle dokument.

Skrifttype

Indlejr dokument skrifttyper i aktuel fil.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.

Noteikon

Afhængigt af dine adgangsrettigheder til filen, kan du ikke se alle faneblade i dialogen Egenskaber.