Eksporter

Gemmer det aktuelle dokument med et andet navn og format til en placering, som du angiver.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter

De følgende sektioner beskriver dialogen LibreOffice Eksporter. For at aktivere dialogerne LibreOffice Åbn og Gem, vælg - LibreOffice - Generelt, og vælg så Brug LibreOffice dialoger i området Indlæs/Gem-dialoger.

Et niveau op

Flyt en mappe op i mappehierarkiet. Klik-og-hold for at se biblioteker over det aktuelle niveau.

Ikon

Et niveau op

Opret ny mappe

Opretter en ny mappe.

Ikon

Opret ny mappe

Plads områder

Viser "foretrukne" steder, dvs. genveje til lokale eller eksterne placeringer.

Visningsområde

Viser filerne og mapperne i den mappe, du er i.

Filnavn

Indtast et filnavn eller en sti til filen. Du kan også indtaste en URL

Filtype

Vælg filformatet for dokumentet, som du gemmer. I visningsområdet vises kun dokumenterne med denne filtype. Filtyper er beskrevet i Information om filtre til import og eksport.

Eksporter

Gemmer filen.