Formater

Definer formateringsindstillinger for papir.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Ny(t) - Etiketter - Format fanebladet.

Vælg Filer - Ny(t) - Visitkort - Format fanebladet.

Vandret afstand

Viser afstanden mellem venstrekanterne for naboetiketter eller visitkort. Indtast en værdi her hvis du er ved at oprette et brugerdefineret format.

Lodret afstand

Viser afstanden imellem den øverste kant af en etiket eller et visitkort og den øverste kant af etiketten eller visitkortet lige under. Indtast en værdi her hvis du er ved at oprette et brugerdefineret format.

Bredde

Viser bredden for etiketten eller visitkortet. Indtast en værdi her hvis du er ved at oprette et brugerdefineret format.

Højde

Viser højden på etiketten eller visitkortet. Indtast en værdi her hvis du er ved at oprette et brugerdefineret format

Venstre margen

Viser afstanden fra venstre kant af siden til venstre kant af den første etiket eller det første visitkort. Indtast en værdi her hvis du er ved at oprette et brugerdefineret format

Topmargen

Viser afstand fra øverste sidekant til toppen af første etiket eller visitkort. Indtast en værdi her hvis du er ved at oprette et brugerdefineret format

Kolonner

Indtast det antal etiketter eller visitkort, som du ønsker ved siden af hinanden på siden.

Rækker

Indtast det antal etiketter eller visitkort, som du ønsker under hinanden på siden.

Gem

Gemmer det aktuelle etiketformat eller visitkortformat.

Gem etiketformat

Mærke

Indtast eller vælg det ønskede mærke.

Type

Indtast eller vælg en etikettype.

Eksempelfelt

Viser et eksempel på den aktuelle markering.