Eksportindstillinger for grafik

Definerer eksportindstillinger for grafik.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter, vælg en grafik-filtype, en dialog åbner automatisk

Når du eksporterer grafiske elementer til fil, kan du vælge filtype. For de fleste understøttede filtyper åbnes en dialog hvor du kan sætte eksportindstillinger for grafik.

Følgende filtyper viser ikke dialogen Eksportindstillinger for grafik: RAS, SVG, TIFF, XPM.

De andre filtyper viser dialoger for valgmuligheder, hvor du kan indstille bredde og højde på det eksporterede billede.

Afhængigt af filtypen kan du specificere flere valgmuligheder. Tryk Skift+F1 og før musen hen over kontrollen for at se en udvidet hjælpetekst.

Bredde

Angiver bredden.

Højde

Angiver højden.

Opløsning

Indsæt billedopløsningen. Vælg måleenheder fra tjekboksen.

Flere valgmuligheder

For JPEG-filer kan du indstille farvedybden og kvaliteten.

For BMP-filer kan du indstille komprimering og RLE-kodningen.

For PBM, PGM og PPM filer kan du indstille kodningen.

For PNG filer kan du sætte komprimering og tilstand for gradvis indlæsning.

For GIF-filer kan du sætte gennemsigtighed og tilstand for gradvis indlæsning.

For EPS filer kan du se forhåndsvisning, farveformat, komprimerings og versionen.

Se IImport og Eksport Filter Information for at få mere information om filtre.