Genvejstaster for tegneobjekter

Du kan oprette og redigere tegneobjekter ved brug af tastaturet.

Noteikon

Nogle af genvejstasterne kan være tildelt til dit operativsystem. Taster, som er tildelt til operativsystemet, er ikke tilgængelige i LibreOffice. Prøv at tildele forskellige taster enten i LibreOffice i Funktioner - Tilpas - Tastatur eller i dit operativsystem.

For at oprette og redigere et tegningsobjekt

1. Tryk F6 for at komme til værktøjslinjen Tegning.

2. Tryk på Højrepil indtil du når ikonet for tegneværktøjet.

3. Hvis der er en pil ved siden af ikonet, vil tegneværktøjet åbne en underordnet værktøjslinje. Tryk på Pil op eller Pil ned for at åbne den underordnede værktøjslinje og tryk så på Højrepil eller Venstrepil for at vælge et ikon.

4. Tryk på +Enter

Objektet bliver oprettet på midten i det aktuelle dokument.

5. For at vende tilbage til dokumentet +F6.

Du kan bruge piletasterne for at placere objektet der, hvor du ønsker det. For at vælge en kommando fra genvejsmenuen for objektet, tryk Skift+F10.

For at markere et objekt

1. Tryk på +F6 for at gå ind i dokumentet.

2. Tryk på Tabulator indtil du når det objekt, som du vil markere.