Diagramguide - Diagramtype

På den første side af Diagramguiden kan du vælge en diagramtype.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Diagram....

Icon

Vælg Indsæt Diagram.

Tryk Skift+F1 og peg på et kontrolelement for at lære mere om det pågældende kontrolelement.

For at vælge en diagramtype

1. Vælg en grundlæggende diagramtype: Klik på enten Søjle, Bjælke, Cirkel og så videre.

Indholdet på højre side vil ændres for at tilbyde flere indstillinger, afhængigt af diagramtype.

2. Du kan klikke på en vilkårlig af indstillingerne. Mens du ændrer indstillingerne i guiden, kan du se forhåndsvisningen af, hvordan diagrammet vil se ud.

Tryk Skift+F1 og peg på et kontrolelement for at se udvidet hjælp.

Klik Udfør på enhver guideside for at lukke guiden og oprette diagrammet med de aktuelle indstillinger.

Klik på Næste for at se den næste side i guiden eller på klik elementerne på venstre side i guiden for at gå til den side.

Klik på Tilbage for at se den foregående side i guiden.

Klik på Annuller for at lukke guiden uden at oprette et diagram.