Diagramtype Kurve

På den første side i Diagramguiden kan du vælge en diagramtype.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Diagram....

Icon

Vælg Indsæt Diagram.

Streg

Et kurvediagram viser værdier som punkter på y-aksen. X-aksen viser kategorier. Y-værdierne for hver dataserie kan være forbundet med en kurve.

Kun punkter - denne undertype tegner kun punkter.

Punkter og kurve - denne undertype plotter punkter og forbinder punkter fra den samme dataserie med en kurve.

Kun kurver - denne undertype tegner kun kurver.

3D-kurver - denne undertype forbinder punkter fra den samme dataserie med en 3D-kurve.

Marker stablede serier for at arranger punkternes y værdier samlet oven hinanden. Værdier af y repræsenter ikke længere absolutte værdier, undtaget den første kolonne, som er tegnet ved bunden af de stablede punkter. Hvis du vælger procent, skaleres y værdierne i procent af kategorien total.

Vælg Linje type i dropdown for at vælge hvorledes punkterne skal forbindes. Du kan vælge enten Rette linjer, Bløde linjer til at tegne kurver igennem punkterne eller Trinvise linjer til at tegne linjer som går fra punkt til punkt. Klik på Egenskaber for at ændre egenskaberne for bløde eller trinvise linjer.