Titel

Ændrer egenskaberne for den valgte titel.

For at tilgå denne kommando...

Vælg dialogen Formater - Formater markering - Titel (diagrammer)

Streg

Definer formateringsindstillingerne for den valgte linje eller den linje, som du vil tegne. Du kan også tilføje pilespidser til en linje eller ændre diagram symboler.

Flade

Definer udfyldningsindstillingerne for det valgte tegningsobjekt.

Gennemsigtighed

Sætter indstillingerne for gennemsigtighed for den udfyldning, du anvender til det valgte objekt.

Tegn

Angiv den formatering og skrifttype, som du vil anvende.

Justering

Ændrer justeringen af diagramtitlen.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.