Akser

Specificerer hvilke akser, der skal vises i diagrammet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Akser (diagrammer)

Overordnet akse

X-akse

Viser X-aksen som en linje med underopdelinger.

Y-akse

Viser Y-aksen som en linje med underopdelinger.

Z-akse

Viser Z-aksen som en linje med underopdelinger. Denne akse kan kun vises i 3D-diagrammer.

Sekundær akse

Brug dette område til at tildele dit diagram en sekundær akse. Hvis en dataserie allerede er tildelt denne akse, vil LibreOffice automatisk vise aksen og etiketten. Du kan slå disse indstillinger fra senere. Hvis ingen data er blevet tildelt til denne akse, og du aktiver dette område, vil værdierne for den primære Y-akse blive anvendt til den sekundære akse.

X-akse

Viser en sekundær X-akse i diagrammet.

Y-akse

Viser en sekundær Y-akse i diagrammet.

Tipikon

Den overordnede akse og den sekundære akse kan have forskellige skaleringer. For eksempel kan du skalere en akse til 2 cm og den anden til 1,5 cm.