Tegneobjektegenskabslinje

Tegneobjektegenskabslinjen for objekter som du vælger i arket, indeholder kommandoer til formatering og justering.

Streg

Sætter formateringsindstillingerne for den valgte streg.

Ikon

Streg

Piletype

Åbner værktøjslinjen Pilespidser. Brug de viste symboler for at vælge typografien for afslutningen for den valgte linje.

Ikon

Piletype

Stregtype

Vælg linjetypografien som du ønsker at bruge.

Ikon

Stregtype

Stregtykkelse

Vælg bredden for linjen. Du kan tilføje en måleenhed. En linjebredde på nul resulterer i en hårfin linje med en bredde på et billedpunkt på udskriften.

Ikon

Stregtykkelse

Stregfarve

Vælg en farve til linjen.

Ikon

Stregfarve

Flade

Sætter udfyldningsegenskaber for det valgte tegneobjekt.

Ikon

Flade

Baggrundsfarve

Vælg typen af udfyldning som du vil anvende på det valgte tegningsobjekt.

Ikon

Fladestil/-fyld

Roter

Roterer det markerede objekt.

Ikon

Roter

Skift forankring

Giver dig mulighed for at skifte mellem forankringsindstillinger.

Åbn værktøjslinjen Formulardesign og klik

Ikon

Skift forankring

Placer forrest

Flytter det valgte objekt øverst i stablingsrækkefølgen, så det er foran andre objekter.

Ikon

Placer forrest

Placer bagest

Flytter det valgte objekt til bunden af stablingsrækkefølgen, så det er bag de andre objekter.

Ikon

Placer bagest

I forgrunden

Flytter det valgte objekt foran tekst.

Ikon

I forgrunden

I baggrunden

Flytter det valgte objekt bagved tekst.

Ikon

I baggrunden

Justering

Ændrer justeringen af valgte objekter.

Ikon

Justering