Indsæt

Menuen Indsæt indeholder kommandoer til at indsætte nye elementer såsom celler, rækker, ark og cellenavne i det aktuelle ark.

Celler

Åbner dialogen Indsæt celler, hvor du kan indsætte nye celler i henhold til de indstillinger, som du angiver.

Ark

Definerer de indstillinger som skal bruges for at indsætte et nyt ark. Du kan oprette et nyt ark eller indsætte et eksisterende ark fra en fil.

Ark fra fil

Indsætter et ark fra en anden regnearksfil.

Hyperlink til eksterne data

Indsætter data fra en HTML-, Calc-, Csv- eller Excel-fil ind i det aktuelle ark som en kæde. Data skal være at finde i et navngivet område.

Specialtegn

Lader en bruger indsætte tegn fra det symbolområdet i de installerede skrifttyper.

Formateringsmærke

Åbner en undermenu for at indsætte specielle formateringsmærker som hårdt mellemrum, blød og hård bindestreg.

Hyperlink

Åbner en dialogboks, der gør det muligt at oprette og redigere hyperlinks.

Funktion

Åbner Funktionsguiden, som hjælper dig med at oprette formler trinvist.

Navngivne områder og udtryk

Giver dig mulighed for at navngive forskellige sektioner i dit regnearksdokument. Ved at navngive forskellige sektioner kan du nemt navigere i regnearksdokumentet og finde specifik information.

Kommentar

Indsætter en kommentar omkring den markerede tekst eller på den aktuelle cursorplacering.

Medier

Undermenuen præsenterer forskellige kilder, som et billede, audio eller video kan indsættes fra.

Lyd eller video

Indsætter en video- eller lydfil i dit dokument.

Objekt

Indsætter et indlejret objekt i dit dokument, herunder formler, 3-d-modeller, diagrammer og OLE-objekter.

Diagram

Indsætter et diagram.

Objektramme

Indsætter en flydende ramme i det aktuelle dokument. Flydende rammer bruges i HTML-dokumenter til at vise indhold fra en anden fil.

Sidehoved/Sidefod

Giver dig mulighed for at definere og formatere side-hoveder og -fødder.