Udskrive rækker eller kolonner på alle sider

Hvis du har et ark der er så stort at det bliver udskrevet over flere sider, kan du sætte rækker eller kolonner op til at blive gentaget på hver udskrevet side.

Som et eksempel, hvis du vil udskrive de øverste to rækker for arket såvel som den første kolonne (A) på alle sider, skal du gøre følgende:

1. Vælg Formater - Udskriftsområder - Rediger. Dialogen Rediger udskriftsområder vises.

2. Klik på ikonet yderst til højre for området Rækker der skal gentages.

Dialogen formindskes så du kan se mere af arket.

3. Vælg de første to rækker og, i dette eksempel, klik på celle A1 og træk den til A2.

I den indskrænkede dialog vil du se $1:$2. Rækkerne 1 og 2 er nu rækker som gentages.

4. Klik på ikonet yderst til højre for området Rækker der skal gentages. Dialogen bliver gendannet.

5. Hvis du også ønsker kolonne A som en kolonne, der skal gentages, skal du klikke på ikonet yderst til højre for området Kolonner der skal gentages.

6. Klik i kolonne A (ikke i kolonneoverskriften).

7. Klik igen på ikonet længst til højre for området af kolonner der skal gentages.

Noteikon

Rækker som skal gentages er rækker fra arket. Du kan angive sidehoveder og -fødder som skal udskrives på hver udskrevet side uafhængigt af dette i Formater - Side.