Angive antal sider til udskrivning

Hvis et ark er for stort til en enkelt udskrevet side, vil LibreOffice Calc udskrive det aktuelle ark ligeligt fordelt over flere sider. Da automatisk sideskift ikke altid indtræffer på den optimale placering, kan du definere sidefordelingen selv.

1. Gå til det ark, der skal udskrives.

2. Vælg Vis - Sideskift.

3. Du vil se den automatiske fordeling for arket på tværs af udskriftssiderne. De automatisk dannede udskriftsområder er vist ved mørkeblå linjer, og brugerdefinerede med tynde blå linjer. Sideskift (linjeskift og kolonne skift) er markeret som sorte linjer.

4. Du kan flytte de blå linjer med musen. Du kan finde flere indstillinger i genvejsmenuen, herunder tilføjelse af ekstra udskriftsområde, fjernelse af skalering og indsættelse af yderligere manuelle linje- og kolonneskift.