Filtrering af pivotdiagrammer

Filtre bruges til at fjerne uønskede data fra pivotdiagrammet. Du kan bruge filtre i pivotdiagrammet eller i den tilsvarende pivottabel, eftersom det deraf følgende diagram er nøjagtig det samme.

Pivotdiagrammets feltknapper

Pivotdiagrammets knapper er unikke for pivotdiagrammer, almindelige diagrammer har dem ikke. Knapperne viser pivottabellens layout, som er felterne i pivottabellen. Hvis de findes, vises sidefelterne øverst. Rækkefelterne vises nederst i diagrammet ved siden af hinden og signaturforklaringen viser knapperne fra kolonnefelterne stablet.

Pivotdiagram-knapper

Knapperne har en pop-up-funktion tilknyttet. Hvis der er anvendt noget filtrering, bliver pilene blå (ligesom i pivottabellen), så det er lettere at se, når der er anvendt et eller andet filter på et felt.

Eksisterende sidefelter viser, hvad der er filtreret: når der ikke er filtreret noget, vises "- alle -"; når nogle data er filreret vises "- flere -" og når kun en værdi er ufiltreret, vises værdien.

Åbn en fil med et eksempel.