Naviger gennem ark faner

LibreOffice viser som standard tre ark "Ark1" til "Ark3" i hvert nyt regnearksdokument. Du kan skifte mellem ark i et regneark ved at bruge arkfanerne i bunden af skærmen.

Ark tabulatorer

Ikon

Brug navigationsknapperne for at vise alle arkene i dit dokument. Et klik på knappen længst til venstre eller længst til højre viser den første hhv. sidste arkfane. De midterste knapper tillader dig at rulle fremad og baglæns gennem alle arkfaner. For at vise selve arket, klik på arkets faneblad.