Lagring og åbning af ark i HTML

Gem ark i HTML

LibreOffice Calc gemmer alle arkene på et Calc-regneark samlet som et HTML-dokument. I begyndelsen af HTML-dokumentet placeres en overskrift og en liste af hyperlinks som automatisk fører til de individuelle ark i dokumentet.

Tal er vist som de er skrevet. Dog gemmes den nøjagtige værdi i HTML-koden <SDVAL>. Efter åbning af HTML-dokumentet med LibreOffice ved du at du fortsat har de præcise værdier.

1. For at gemme det aktuelle Calc dokument som HTML, vælg Filer - Gem som.

2. I Gem som type rullelisten, i området med de andre LibreOffice Calc filtre, skal du vælge filtypen "HTML-dokument (LibreOffice Calc)".

3. Indtast et Filnavn og klik på Gem.

Åbner ark i HTML

Til at åbne HTML-filer har LibreOffice forskellige filtre, som du kan vælge under Filer - Åbn i rullelisten Filtype: