Filtrering af pivottabeller

Du kan bruge filtre for at fjerne uønsket data fra en pivottabel.

Klik på Filter knappen i arket for at kalde dialogen for filterbetingelser. Du kan også kalde pivottabellens højreklikmenu og vælg kommandoen Filter. Dialogen Filter kommer frem. Her kan du filtrere pivottabellen.

Du kan også klikke på pilen på en knap i pivottabellen for at se et pop-up vindue. Her kan du redigere indstillingerne for synlighed i det tilhørende felt.

Åbn en fil med et eksempel.