Indsæt celler

Klik på pilen ved siden af ikonet for at åbne værktøjslinjen Indsæt celle, hvor du kan indsætte celler, rækker og kolonner i det aktuelle ark.

Funktioner-værktøjslinjeikon:

Ikon

Indsæt celler

Du kan vælge følgende ikoner:

Indsæt celler nedad

Flytter indholdet af det markerede område nedad når der indsættes celler.

Ikon

Indsæt celler nedad

Indsæt celler mod højre

Flytter indholdet af det markerede område mod højre når der indsættes celler.

Ikon

Indsæt celler mod højre

Rækker

Indsætter en hel række. Placeringen af rækken bestemmes af markeringen på arket.

Ikon

Indsæt rækker

Kolonner

Indsætter en hel kolonne. Antallet af kolonner, der indsættes, afhænger af, hvor mange kolonner, der er markeret.

Ikon

Indsæt kolonner