UGE.NR_OOO

UGE.NR_OOO beregner ugenummeret for den interne datoværdi.

Noteikon

Denne funktion eksisterer for interoperabilitet med LibreOffice udgivelser ældre end 5.1.0 og OpenOffice.org. Den beregner ugenumre for et ugenummer system hvor uge 1 er den uge der indeholder 4 januar. Denne funktion giver ikke interoperabilitet med andre regneark programmer. Til nye dokumenter bruges UGE.NR eller ISOUGE.NR i stedet.

Syntaks

UGE.NR_OOO(Tal; Tilstand)

Tal er det interne datotal.

Tilstand sætter starten på ugen og beregningstypen.

1 = Søndag

2 = Mandag (ISO 8601)

enhver anden værdi = Mandag (ISO 8601)

Eksempler

=UGE.NR_OOO(DATO(1995;1;1);1) returnerer 1

=UGE.NR_OOO(DATO(1995;1;1);2) returnerer 52. Uge 1 starter mandag d. 2/1/1995.