TIDSVÆRDI

TIDSVÆRDI returnerer det interne tidstal fra en tekst omgivet af citationstegn og som kan vise et tidselement.

Noteikon

Denne funktion er en del af Open Document Format for Office Applications (OpenDocument) standard Version 1.2. (ISO/IEC 26300:2-2015)

Det interne tal angivet som et decimaltal er resultatet af datoen med det system som LibreOffice beregner datoindtastninger med.

Hvis tekststrengen også indeholder et år, en måned eller dag, returnerer TIDSVÆRDI kun den del af konverteringen.

Syntaks

TIDSVÆRDI("Tekst")

Tekst er et gyldigt tidsudtryk og skal indtastes i anførselstegn.

Eksempler

=TIDSVÆRDI("4PM") returnerer 0,67. Når formatet for klokkeslæt er TT:MM:SS, returneres 16:00:00.

=TIDSVÆRDI("24:00") returnerer 0. Hvis du bruger TT:MM:SS som klokkeslætsformat, er værdien 00:00:00.