Validitet

Angiver hvilke data der er gyldige for en valgt celle eller et valgt celleområde.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Validitet.

Tipikon

Du kan også indsætte en rulleliste fra værktøjslinjen Kontrolelementer og sammenkæde den med en celle. På den måde kan du angive de gyldige værdier på siden Data for rullelistens vindue med egenskaber.

Kriterier

Angiv valideringsregler for de(n) valgte celle(r).

Indtastningshjælp

Indtast meddelelsen, som du vil vise, når cellen eller celleområdet er markeret i arket.

Fejlmeddelelse

Definer fejlmeddelelsen som vises når ugyldige data bliver indtastet i en celle.

Nulstil

Nulstil ændringer udført på den aktuelle fane til dem, der var gældende, da denne dialog blev åbnet.