Gruppe og disposition

Du kan oprette en disposition for dine data og gruppere rækker og kolonner, så du med et enkelt klik kan folde grupperne sammen og ud.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Gruppe og disposition

Skjul detaljer

Skjuler detaljerne af den grupperede række eller kolonne, som markøren er i. For at skjule alle de grupperede rækker eller kolonner skal du markere den dispositionerede tabel og så vælge denne kommando.

Vis detaljer

Viser detaljerne af den grupperede række eller kolonne, som markøren er i. For at vise detaljerne af alle de grupperede rækker eller kolonner skal du markere den dispositionerede tabel og så vælge denne kommando.

Grupper

Definerer det valgte celleområde som en gruppe af rækker eller kolonner.

Ophæv gruppe

Ophæver gruppering af markeringen. I en indlejret gruppe er de seneste rækker eller kolonner, som blev tilføjet, fjernet fra gruppen.

Autodisposition

Hvis det valgte celleområde indeholder formler eller referencer, vil LibreOffice automatisk fremhæve markeringen.

Fjern

Fjerner dispositionen fra det valgte celleområde.