Multioperation

Anvender den samme formel i forskellige celler, men med forskellige parameterværdier.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Multioperation.

Anvend Multioperationer

Noteikon

Række- eller Kolonnefeltet skal indeholde en reference til den første celle af det valgte område.

Noteikon

Hvis du eksporterer et regneark som indeholder multioperationer til Microsoft Excel, skal placeringen af cellerne som indeholder formlen være fuldt defineret i forhold til dataområdet.

Standarder

Formler

Indtast cellereferencerne for de celler som indeholder formlerne, du vil bruge i multioperationen.

Række

Indtast cellereferencen som du vil bruge som en variabel for rækkerne i datatabellen.

Kolonne

Indtast den cellereference som du vil bruge som en variabel for kolonnerne i datatabellen.

Formindsk / Maksimer

Klik på ikonet Formindsk for at reducere dialogen til størrelsen af indtastningsfeltet. Det gør det lettere at markere den nødvendige reference i arket. Ikonet ændrer sig automatisk til et Maksimer-ikon. Klik på dette for at gendanne dialogen til sin oprindelige størrelse.

Dialogen er automatisk minimeret når du klikker inde i et ark med musen. Så snart du slipper museknappen, er dialogen gendannet og referenceområdet defineret med musen er fremhævet i dokumentet af en blå ramme.

Ikon

Formindsk

Ikon

Maksimer