Avanceret filter

Definerer et avanceret filter.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Flere filtre - Avanceret filter....

Anvende filtre

Læs filterkriterier fra

Marker det navngivne område eller indtast det celleområde, der indeholder det filterkriterium, som du vil bruge.

Formindsk / Maksimer

Klik på ikonet Formindsk for at reducere dialogen til størrelsen af indtastningsfeltet. Det gør det lettere at markere den nødvendige reference i arket. Ikonet ændrer sig automatisk til et Maksimer-ikon. Klik på dette for at gendanne dialogen til sin oprindelige størrelse.

Dialogen er automatisk minimeret når du klikker inde i et ark med musen. Så snart du slipper museknappen, er dialogen gendannet og referenceområdet defineret med musen er fremhævet i dokumentet af en blå ramme.

Ikon

Formindsk

Ikon

Maksimer

Flere

Viser yderligere filterindstillinger.