Indstillinger

Viser yderligere filterindstillinger.

For at tilgå denne kommando...

Choose Data - More Filters - Standard Filter... - Options label.

Vælg Data - Filter - Avanceret filter - etiketten Indstillinger.

Indstillinger

STORE og små bogstaver

Skelner mellem store og små bogstaver, når data filtreres.

Område indholder kolonneetiketter

Inkluderer kolonneetiketterne i den første række af et celleområde.

Kopier resultater til

Marker afkrydsningsfeltet og vælg det celleområde, hvor du vil vise de filtrerede resultater. Du kan også vælge et navngivet område fra listen.

Formindsk / Maksimer

Klik på ikonet Formindsk for at reducere dialogen til størrelsen af indtastningsfeltet. Det gør det lettere at markere den nødvendige reference i arket. Ikonet ændrer sig automatisk til et Maksimer-ikon. Klik på dette for at gendanne dialogen til sin oprindelige størrelse.

Dialogen er automatisk minimeret når du klikker inde i et ark med musen. Så snart du slipper museknappen, er dialogen gendannet og referenceområdet defineret med musen er fremhævet i dokumentet af en blå ramme.

Ikon

Formindsk

Ikon

Maksimer

Regulært udtryk

Giver dig mulighed for at bruge regulære udtryk i filterdefinitionen. For at se en liste over de regulære udtryk, som LibreOffice understøtter, skal du klikke på her.

Hvis afkrydsningsfeltet Regulære udtryk er valgt, kan du bruge regulære udtryk i feltet Værdi, hvis rullelisten Betingelse er sat til '=' LIG MED eller '<>' FORSKELLIG FRA. Dette gælder også for de celler, du refererer med et avanceret filter.

Kun unikke poster

Udelukker at ens rækker optræder flere gange på listen af filtrerede data.

Bevar filterkriterier

Marker afkrydsningsfeltet Kopier resultater til, og angiv målområdet, hvor du vil vise de filtrerede data. Hvis dette felt er afkrydset, forbliver målområdet kædet til kildeområdet. Du skal have defineret kildeområdet under Data - Definer område som et databaseområde. Efter at have gjort dette, kan du når som helst genanvende det angivne filter: Klik i kildeområdet og vælg derefter Data - Opdater område.

Dataområde

Viser celleområdet eller navnet på det celleområde, som du vil filtrere.

Valgmuligheder

Klik på ikonet Flere for at udvide dialogen og vise yderligere indstillinger. Klik igen for at gendanne dialogen.