Sorteringskriterier

Angiver sorteringsindstillingerne for det markerede område.

Noteikon

Vær sikker på at du inkluderer en eller anden række- og kolonnetitel i markeringen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Data - Sorter - Sorteringskriterier.

På værktøjslinjen Standard klik på

Ikon

Sorter stigende

Ikon

Sorter faldende

Sorter efter

Marker den kolonne, du vil bruge som som primær sorteringsnøgle.

Stigende

Sorterer markeringen fra den laveste værdi til den højeste værdi. Sorteringsregler bestemmes ud fra lokalitet. Du kan definere sorteringsreglerne i Data - Sorter - Indstillinger. Du definerer standarden i - Sprogindstillinger - Sprog.

Faldende

Sorterer markeringen fra den højeste værdi til den laveste værdi. Du kan definere sorteringsreglerne i Data - Sorter - Indstillinger. Du definerer standarden i - Sprogindstillinger - Sprog.

Dernæst efter

Marker den kolonne, du vil bruge som sekundær sorteringsnøgle.

Stigende

Sorterer markeringen fra den laveste værdi til den højeste værdi. Du kan definere sorteringsreglerne i Data - Sorter - Indstillinger. Du definerer standarden i - Sprogindstillinger - Sprog.

Faldende

Sorterer markeringen fra den højeste værdi til den laveste værdi. Du kan definere sorteringsreglerne i Data - Sorter - Indstillinger. Du definerer standarden i - Sprogindstillinger - Sprog.

Sorter stigende/faldende

Sorterer markeringen fra den højeste til den laveste værdi, eller fra den laveste til den højeste værdi. Talfelter sorteres efter størrelse og tekstfelter efter rækkefølgen af tegnene. Du kan definere sorteringsreglerne i Data - Sorter - Indstillinger. Du definerer standarden i - Sprogindstillinger - Sprog.

Ikoner på værktøjslinjen Standard.

Ikon

Sorter stigende

Ikon

Sorter faldende