Typografier

Brug Typografier og formatering i sidepanelet til at tildele typografier til celler og sider. Du kan tilknytte typografier, ændre eksisterende typografier eller oprette nye typografier.

Vinduet Typografier og formatering kan fastgøres og kan forblive åben under redigering af dokumentet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Vis - Typografier

På værktøjslinjen Formatering, klik på

Ikon

Typografier

Hvordan man anvender en celletypografi:

1. Marker cellen eller celleområdet.

2. Dobbeltklik på typografien i typografi- og formateringsvinduet.

Celletypografier

Viser listen af de tilgængelige Celletypografier til indirekte celleformatering.

Ikon

Celletypografier

Sidetypografier

Viser sidetypografierne som er tilgængelige for indirekte sideformatering.

Ikon

Sidetypografier

Fyldformattilstand

Slår Fyldformattilstand til og fra. Brug maledåsen til at tildele typografien valgt i vinduet Typografier og formatering.

Ikon

Fyldformattilstand

Sådan anvender man en ny typografi med maledåsen:

1. Vælg den ønskede typografi fra vinduet Typografier og formatering.

2. Klik på ikonet Fyldformattilstand.

3. Klik på en celle for at formatere den, eller træk din mus over et bestemt område for at formatere hele området. Gentag denne handling for andre celler og områder.

4. Klik på ikonet Fyldformattilstand igen for at forlade denne tilstand.

Ny typografi fra markeringen

Opretter en ny typografi baseret på formateringen for et valgt objekt. Tildel et navn til typografien i dialogen Opret typografi.

Ikon

Ny typografi fra markeringen

Opdater typografi

Opdaterer typografien valgt i Typografi- og formateringsvinduet med det nuværende format af det valgte objekt.

Ikon

Opdater typografi

Typografiliste

Viser listen af typografierne fra den valgte typografikategori.

I genvejsmenuen kan du vælge kommandoer til at oprette en ny typografi, slette en brugerdefineret typografi, eller ændre den valgte typografi.

Typografigrupper

Opremser de tilgængelige typografigrupper.