Indsæt celler

Åbner dialogen Indsæt celler, hvor du kan indsætte nye celler i henhold til de indstillinger, som du angiver. Du kan slette celler ved at vælge Rediger - Slet celler.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Indsæt - Celler

Åbn værktøjslinjen Indsæt celler fra værktøjslinjen Funktioner:

Ikon

Indsæt celler

Markering

Dette område indeholder de tilgængelige indstillinger for indsætning af celler i et ark. Antallet og placeringen af cellerne fastlægges ved markere et celleområde i arket på forhånd.

Ryk celler nedad

Flytter indholdet af det markerede område nedad når der indsættes celler.

Ikon

Indsæt celler nedad

Ryk celler til højre

Flytter indholdet af det markerede område mod højre når der indsættes celler.

Ikon

Indsæt celler mod højre

Hel række

Indsætter en hel række. Placeringen af rækken bestemmes af markeringen på arket. Antallet af rækker, der indsættes, afhænger af, hvor mange rækker, der er markeret. Indholdet af de oprindelige rækker flyttes nedad.

Ikon

Indsæt rækker

Hel kolonne

Indsætter en hel kolonne. Antallet af kolonner, der indsættes, afhænger af, hvor mange kolonner, der er markeret. Indholdet af de oprindelige kolonner flyttes mod højre.

Ikon

Indsæt kolonner