Flere sætninger

Sætninger, som ikke tilhører nogen anden kategori, bliver beskrevet her.

Call-udtryk

Overfører kontrolelementet for programmet til en subrutine, en funktion, eller en DLL procedure.

Choose-funktion

Returnerer en valgt værdi fra en liste over argumenter.

Declare-udtryk

Erklærer og definerer en subrutine i en DLL-fil som du vil udføre fra LibreOffice Basic.

End-udtryk

Afslutter en procedure eller blok.

Exit-udtryk

Stopper en Do...Loop, For...Next, en funktion eller en subrutine.

FreeLibrary-funktion

Frigiver DLL'er som blev indlæst med en declare-sætning. En frigivet DLL bliver automatisk genindlæst hvis en af dens funktioner kaldes. Se også: Declare

Function-udtryk

Angiver en subrutine der kan bruges som et udtryk til at fastslå en returneringstype.

Rem-udtryk

Specificerer at en programlinje er en kommentar.

Stop-udtryk

Stopper udførelsen af Basic programmet.

Sub-udtryk

Angiver en subrutine.

Switch-funktion

Vurderer en liste af argumenter, bestående af et udtryk fulgt af en værdi. Funktionen Switch returnerer en værdi der er tilknyttet udtrykket der bliver overført med denne funktion.

With-udtryk

Sætter et objekt som standardobjekt. Med mindre et andet objektnavn er erklæret, vil alle egenskaber og metoder referere til standardobjektet indtil sætningen End With bliver nået.