FileCopy-udtryk

Kopierer en fil.

Syntaks:

FileCopy TextFrom As String, TextTo As String

Parametre:

TextFrom: Ethvert strengudtryk, der angiver navnet på den fil, som du vil kopiere. Udtrykket kan indeholde valgfri sti- og drevinformation. Hvis du vil, du kan indtaste en sti i URL-notation.

TextTo: Ethvert strengudtryk, der angiver hvor du vil kopiere kildefilen til. Udtrykket kan indeholde måldrevet, stien, og filnavnet, eller stien i URL-notation.

Noteikon

Du kan kun bruge sætningen FileCopy til at kopiere filer som ikke er åbnede.

Fejlkoder:

5 Ugyldigt Procedurekald

76 Sti ikke fundet

Eksempel:

Sub ExampleFileCopy

FileCopy "c:\autoexec.bat", "c:\Temp\Autoexec.sav"