Farvefunktioner

Dette afsnit beskriver kørselstidsfunktioner, der bruges til at angive farver.

Blå-funktion

Returnerer den blå komponent for den specificerede farvekode.

Grøn-funktion

Returnerer den grønne komponent af den givne farvekode.

Rød-funktion

Returnerer den røde komponent for den specificerede farvekode.

QBColor-funktion

Returnerer RGB-farvekoden for farven videregivet som en farveværdi gennem et ældre MS-DOS-baseret programmeringssystem.

RGB funktion

Returnerer en stor heltalsfarveværdi (32 bit) bestående af røde, grønne, og blå komponenter.