LibreOffice Basic-IDE

Dette afsnit beskriver strukturen af Basic IDE.

Værktøjslinjen Makro

Værktøjslinjen Makro indeholder kommandoer til at oprette, redigere og udføre makroer.

Observatørvindue

Observatørvinduet giver dig mulighed for at observere værdien af variable under udførelsen af et program. Definer variablen i observatørtekstfeltet. Klik på Aktiver observatør for at tilføje variablen til rullelisten og for at vise dens værdier.

Kommandostakvindue

Kommandostakken giver dig mulighed for at overvåge sekvensen af procedurer og funktioner under udførelsen af et program. Procedurerne og funktionerne vises fra bund til top med det seneste funktions- eller procedurekald øverst på listen.

Administration af pausepunkter

Angiver indstillingerne for pausepunkter.

Tastaturgenveje i Basic-IDE'en

Kommandoer fra genvejsmenuen på modul-fanebladene

Indsæt

Modul

Indsætter et nyt modul i det aktuelle bibliotek.

Dialog

Indsætter en ny dialog i det aktuelle bibliotek.

Slet

Sletter det valgte modul.

Omdøb

Omdøber det aktuelle modul.

Skjul

Skjuler det aktuelle modul.

Moduler

Åbner dialogen Makroadministration.