IDE Oversigt

Makro Værktøjslinjen i IDE'en tilbyder et udvalg af forskellige ikoner for redigering og aftestning af programmer.

I Editorvinduet, direkte nedenunder makroværktøjslinjen, kan du redigere Basic programkode. Kolonnen på venstre side bruges til at indstille pausepunkter i programkoden.

Observatørvinduet er placeret nedenunder editorvinduet til venstre, og viser indholdet af variable eller arrays under et enkelt procestrin.

Kommandostakken til højre giver information om kommandostakken på SUBS og FUNCTIONS når et program kører.