Inserció de tot un document de text

Per a inserir un fitxer de text

1. Col·loqueu el cursor a la part del document on vulgueu inserir el fitxer.

2. Trieu Insereix - Fitxer.

3. Cerqueu el document de text que vulgueu inserir i feu clic a D'acord.

Els continguts del document de text s'incrustaran en el document actual i no s'actualitzaran si el document d'origen canvia. Inseriu el document com a enllaç si voleu que els continguts s'actualitzin automàticament quan realitzeu canvis en el document d'origen.

Per a inserir tot un document de text com a enllaç

1. Col·loqueu el cursor a la part del document on vulgueu inserir el fitxer.

2. Trieu Insereix - Secció.

3. Introduïu un nom en el quadre Secció nova i activeu la casella de selecció Enllaç.

4. Introduïu el nom del fitxer que vulgueu inserir en el quadre Nom del fitxer, o bé feu clic al botó de navegació (...) i cerqueu-lo.

Si el document de text de destinació conté seccions, podreu seleccionar la secció que vulgueu inserir en el quadre Seccions.

5. Opcionalment, definiu les opcions de formatació per a la secció.

6. Feu clic a Insereix.

Cada vegada que el document d'origen canvia, el LibreOffice actualitza automàticament els continguts de la secció inserida. Per actualitzar manualment els continguts de la secció, trieu Eines - Actualitza - Actualitza-ho tot.

Inserir, editar i enllaçar marcs de text