Canviar el text a majúscules o minúscules

Podeu posar el text en majúscules o minúscules, formatar el text en versaletes o posar en majúscules la primera lletra de cada paraula d'una selecció.

Icona de nota

When you apply formatting to your text by Format - Character, the text stays the same, it is only displayed in another way. On the other hand, when you choose Format - Text or Format - Text - Change Case, the text is permanently changed.

Per posar el text en majúscula

1. Seleccioneu el text que vulgueu posar en majúscules.

2. Realitzeu una de les accions següents:

Choose Format - Text - Uppercase.

Trieu Format - Caràcter, feu clic a la pestanya Efectes de lletra i seleccioneu el tipus de majúscules/minúscules al quadre Efectes. "Majúscules" posa totes les lletres en majúscules. "Títol" posa en majúscules la primera lletra de cada paraula. "Versaletes" posa totes les lletres en majúscules, però amb una mida de lletra reduïda.

Per canviar el text a minúscula

1. Seleccioneu el text que vulgueu canviar a minúscules.

2. Realitzeu una de les accions següents:

Choose Format - Text - Lowercase.

Trieu Format - Caràcter, feu clic a la pestanya Efectes de lletra i seleccioneu "Minúscules" al quadre Efectes.

Emfasització de text