Utilització dels regles

Per mostrar o amagar els regles, trieu Visualitza - Regle. Per mostrar el regle vertical, trieu - LibreOffice Writer - Visualització i seleccioneu Regle vertical a l'àrea Regle.

Ajustament de marges de pàgina

Els marges de la pàgina s'indiquen mitjançant les àrees ombrejades dels extrems dels regles.

Canviar sagnats

Els sagnats s'ajusten amb els tres petits triangles del regle horitzontal.

1. Per canviar el sagnat dret o esquerre del paràgraf, seleccioneu el paràgraf o paràgrafs per als quals vulgueu canviar el sagnat i arrossegueu els triangles de la part inferior dreta o la part inferior esquerra del regle horitzontal fins a una nova posició.

2. Per canviar el sagnat de la primera línia d'un paràgraf seleccionat, arrossegueu el triangle de la part superior esquerra del regle horitzontal fins a una nova posició.

També podeu feu doble clic a qualsevol posició del regle horitzontal i ajustar els sagnats en el diàleg Paràgraf.