Creació d'una carta de formulari

Per crear una carta de formulari, necessiteu un document de text que contingui camps per a les dades de les adreces i una base de dades d'adreces. Una vegada tingueu aquest document, haureu de combinar les dades de les adreces i el document de text per a imprimir les cartes o per enviar-les per correu electrònic.

Icona de nota

Si el document està en format HTML, no s'enviarà amb el correu cap imatge incrustada ni enllaçada.

L'Auxiliar de combinació de correu us ajudarà a crear cartes de formulari.

Per crear una carta de formulari

1. Trieu Eines - Auxiliar de combinació de correu.

Visualitzareu el diàleg de l'Auxiliar de combinació de correu. Aquest és un exemple d'una de les moltes maneres possibles de navegar per les pàgines de l'Auxiliar:

2. Trieu Comença a partir d'una plantilla i feu clic al botó Navega.

Veureu el diàleg Nou.

3. Select Business Correspondence in the left list, and then "Modern" business letter in the right list. Click OK to close the Templates dialog, and click Next in the wizard.

4. Seleccioneu Carta i feu clic a Següent.

5. En el pas següent de l'Auxiliar, feu clic al botó Selecciona una llista d'adreces per comprovar que estigueu utilitzant la llista d'adreces correcta. Si voleu utilitzar un bloc d'adreça, seleccioneu un tipus de bloc d'adreça, si cal feu coincidir els camps de dades i feu clic a Següent.

6. A continuació haureu de realitzar el pas Crea una salutació. Desseleccioneu el quadre Insereix una salutació personalitzada. Seleccioneu la salutació que vulgueu que aparegui a l'inici de totes les cartes a l'àrea Salutació general.

7. Si voleu posar camps de fusió de correus en qualsevol punt del document, seleccioneu la columna corresponent a la font de dades de les adreces i aleshores arrossegueu i deixeu anar la capçalera de la columna al lloc del document on el camp. Assegureu-vos de seleccionar tota la columna.

8. Feu clic a Següent i després a Finalitza per crear la combinació de correu.

Quant als camps

Registre d'una llibreta d'adreces

Visió general de les bases de dades