Inserció de números de pàgina en els peus

Podeu inserir fàcilment un camp de número de pàgina al peu del document. També podeu afegir un recompte de pàgines al peu, per exemple, en el format "Pàgina 9 de 12"

Per a inserir un número de pàgina

1. Choose Insert - Header and Footer - Footer and select the page style that you want to add the footer to.

2. Trieu Insereix - Camps - Número de pàgina.

Si ho voleu, podeu alinear el camp de número de pàgina de la mateixa manera que el text.

Per afegir un recompte de pàgines

1. Feu clic davant del camp de número de pàgina, escriviu Pàgina i introduïu un espai; feu clic després del camp, introduïu un espai, escriviu de i introduïu un altre espai.

2. Trieu Insereix - Camps - Recompte de pàgines.

Quant a les capçaleres i els peus

Alternar estils de pàgina en pàgines senars i parelles

Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu

Formatació de capçaleres i peus