Col·locació d'objectes

Podeu utilitzar àncores per col·locar un objecte, un gràfic o un marc en un document. Els elements ancorats poden mantenir-se en el seu lloc o moure's quan modifiqueu el document. Disposeu de les opcions d'ancoratge següents:

Ancoratge

Efecte

Com a caràcter

Ancora l'element seleccionat com a caràcter en el text actual. Si l'alçada de l'element seleccionat és superior a la mida actual de la lletra, s'incrementarà l'alçada de la línia que conté l'element.

Per centrar una imatge en una pàgina HTML, inseriu la imatge, ancoreu-la "com a caràcter" i centreu el paràgraf.

Al caràcter

Ancora l'element seleccionat a un caràcter.

Al paràgraf

Ancora l'element seleccionat al paràgraf actual.

A la pàgina

Ancora l'element seleccionat a la pàgina actual.

Al marc

Ancora l'element seleccionat al marc que l'envolta.

Quan inseriu un objecte, un gràfic o un marc apareix una icona amb forma d'àncora allà on hàgiu ancorat l'element. Podeu col·locar un element ancorat en la posició que vulgueu arrossegant-lo cap a una altra ubicació. Per canviar les opcions d'ancoratge d'un element, feu-hi clic amb el botó dret i trieu una opció del submenú Àncora.