Cel·la

Aquesta ordre només està disponible si heu seleccionat una taula en el document, o si el cursor es troba dins d'una cel·la de la taula.

Per a accedir a aquesta ordre...

Feu clic amb el botó dret sobre una taula i trieu Cel·la

Fusiona

Combina el contingut de les cel·les de taula seleccionades en una única cel·la.

Amunt

Alinea els continguts de la cel·la a la vora superior de la cel·la.

Centra verticalment

Centra el contingut de la cel·la entre la part superior i inferior de la cel·la.

Avall

Alinea els continguts de la cel·la a la vora inferior de la cel·la.

Protegeix

Evita que es modifiqui el contingut de les cel·les seleccionades.

Desprotegeix

Suprimeix la protecció de cel·la per a totes les cel·les de la taula actual.