Taula

Especifiqueu la mida, la posició, l'espaiat i les opcions d'alineació per a la taula seleccionada.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Table - Properties - Table tab

Propietats

Nom

Introduïu un nom intern per a la taula. Podeu utilitzar el nom per localitzar ràpidament la taula en el Navegador.

Amplada

Introduïu l'amplada de la taula. Aquesta casella de selecció només està disponible si l'opció Automàtic de l'àrea Alineació no està seleccionada.

Relatiu

Mostra l'amplada de la taula com a percentatge de l'amplada de la pàgina.

Alineació

Configureu les opcions d'alineació per a la taula seleccionada.

Automàtic

Amplia la taula horitzontalment als marges dret i esquerre de la pàgina. Aquest és el paràmetre recomanat per a les taules dels documents HTML.

Esquerra

Alinea l'extrem esquerre de la taula al marge esquerre de la pàgina.

Marge esquerre

Alinea l'extrem esquerre de la taula al sagnat que introduïu al quadre Esquerre de l'àrea Espaiat.

Dreta

Alinea l'extrem dret de la taula al marge dret de la pàgina.

Centre

Centra la taula horitzontalment en la pàgina.

Manual

Alinea la taula horitzontalment basant-se en els valors que heu introduït en els quadres Esquerra i Dreta a l'àrea Espaiat. El LibreOffice calcula automàticament l'amplada de la taula. Seleccioneu aquesta opció si voleu especificar les amplades de columna individuals.

Espaiat

Esquerra

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre el marge esquerre de la pàgina i l'extrem de la taula. Aquesta opció no està disponible si l'opció Automàtic o Esquerra està seleccionada a l'àrea Alineació.

Dreta

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre el marge dret de la pàgina i l'extrem de la taula. Aquesta opció no està disponible si l'opció Automàtic o Dreta està seleccionada a l'àrea Alineació.

Damunt

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem superior de la taula i el text de sota de la taula.

A sota

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem inferior de la taula i el text de sota de la taula.

Icona de consell

To insert a paragraph before a table at the beginning of a document, header or footer, place the cursor before any content in the first cell, and then press +Enter.

Propietats

Direcció del text

Indica l'orientació del text d'un paràgraf que utilitza una disposició complexa (CTL). Aquesta funció només està disponible si s'ha activat l'habilitació de disposicions complexes de text.