Opcions

Specifies properties for the selected object, graphic or frame.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Format - Imatge - Opcions

Choose Format - Frame and Object - Properties - Options tab

Choose View - Styles - open context menu Modify/New - Options tab

Choose Insert - Frame - Frame - Options tab

Nom

Especifica el nom de l'element seleccionat i dels enllaços associats.

Nom

Introduïu un nom per a l'element seleccionat.

Icona de consell

Assigneu un nom amb sentit a l'objecte, al gràfic o al marc, perquè el pugueu localitzar ràpidament en els documents llargs.

Text alternatiu (només marcs flotants, gràfics i objectes)

Introduïu el text que es visualitzarà en un navegador web quan l'element seleccionat no estigui disponible. El text alternatiu també s'utilitza per assistir persones discapacitades.

Enllaç anterior

Mostra l'element (objecte, gràfic o marc) que va davant de l'element actual en una seqüència d'enllaços. Per afegir o canviar l'enllaç anterior, seleccioneu un nom de la llista. Si esteu enllaçant marcs, el marc actual i el marc de destinació han d'estar buits.

Enllaç posterior

Mostra l'element (objecte, gràfic o marc) que va després de l'element actual en una seqüència d'enllaços. Per afegir o canviar l'enllaç següent, seleccioneu un nom de la llista. Si esteu enllaçant marcs, el marc de destinació ha d'estar buit.

Protegeix

Especifica les opcions de protecció per a l'element seleccionat.

Protegeix els continguts

Evita els canvis en els continguts de l'element seleccionat.

Encara podeu copiar els continguts de l'element seleccionat.

Protegeix la posició

Bloqueja la posició de l'element seleccionat en el document actual.

Protegeix la mida

Bloqueja la mida de l'element seleccionat.

Propietats

Especifica les opcions de text i d'impressió per a l'element seleccionat.

Editable en el document només de lectura (només marcs)

Us permet editar els continguts d'un marc en un document que és només de lectura (protegit contra l'escriptura).

Imprimeix

Inclou l'element seleccionat quan imprimiu el document.

Flux de text

Especifica la direcció preferida del flux del text en un marc. Per utilitzar els paràmetres de flux de text per defecte, seleccioneu Utilitza els paràmetres d'objecte superordinat a la llista.

Content vertical alignment

Specifies the vertical alignment of the frame's content. Mainly it means text content, but it also affects tables and other objects anchored to the text area (anchored as character, to character or to paragraph), for example frames, graphics or drawings.

Direcció del text.