Entrades (índex alfabètic)

Especifica el format de les entrades de l'índex alfabètic.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Insereix - Índexs i taules - Índexs i taules - Entrades (quan Índex alfabètic és el tipus seleccionat) Trieu la pestanya Insereix - Índexs i taules - Índexs i taules - Entrades (quan Índex alfabètic és el tipus seleccionat)

Nivell

Seleccioneu el nivell que voleu definir.

El nivell "S" fa referència als encapçalaments d'una sola lletra que divideixen les entrades d'índex alfabèticament. Per habilitar aquests encapçalaments, activeu la casella de selecció Delimitador alfabètic a l'àrea Format.

Estructura i formatació

La línia Estructura mostra el codi de la taula de continguts pel nivell d'encapçalament seleccionat. Per canviar l'aparença d'un nivell d'encapçalament podeu introduir codis o text als quadres buits d'aquesta línia. També podeu fer clic en un quadre buit o en un codi i, a continuació, fer clic a un botó de codi.

Text de l'entrada (E)

Insereix el text de l'encapçalament del capítol.

Tabulador (T)

Insereix un tabulador. Per afegir punts líders al tabulador, seleccioneu un caràcter en el quadre Caràcter de farciment. Per canviar la posició del tabulador, introduïu un valor en el quadre Posició del tabulador, o activeu la casella de selecció Alinea a la dreta.

Informació del capítol

Insereix informació del capítol, com ara l'encapçalament i el número de capítol. Seleccioneu la informació que voleu visualitzar en el quadre Entrada del capítol.

Entrada del capítol

Seleccioneu la informació del capítol que voleu incloure en l'entrada d'índex.

Avalua fins al nivell

Introduïu el màxim nivell de profunditat dins la jerarquia fins al qual es mostraran els objectes en l'índex generat.

Número de pàgina (#)

Insereix el número de pàgina de l'entrada.

Estil de caràcter

Especifiqueu l'estil de formatació per a la part seleccionada en la línia Estructura.

Edita

Obre un diàleg on podeu editar l'estil del caràcter seleccionat.

Caràcter de farciment

Seleccioneu la capçalera de tabulació que voleu utilitzar.

Posició del tabulador

Introduïu la distància que cal deixar entre el marge esquerre de la pàgina i el tabulador.

Alinea a la dreta

Alinea el tabulador al marge dret de la pàgina.

Format

Només visible en fer clic al botó E# a la línia Estructura. Seleccioneu si voleu mostrar el número del capítol amb separador o sense.

Avalua fins al nivell

Introduïu el màxim nivell de profunditat dins la jerarquia fins al qual es mostraran els objectes en l'índex generat.

Posició del tabulador relativa al sagnat de l'estil de paràgraf

Posiciona el tabulador en relació amb el valor "sagnar des de l'esquerra" definit a l'estil de paràgraf seleccionat a la pestanya Estils. Si no, el tabulador es posicionarà en relació amb el marge de text de l'esquerra.

Estil de caràcter per a les entrades principals

Especifiqueu l'estil de formatació per a les entrades principals de l'índex alfabètic. Per convertir una entrada d'índex en una entrada principal, feu clic davant del camp d'índex en el document i, a continuació, trieu Edita ▸ Entrada d'índex.

Delimitador alfabètic

Utilitza les lletres inicials de les entrades d'índex ordenades alfabèticament com a encapçalaments de secció.

Clau separada per comes

Organitza les entrades d'índex en la mateixa línia, separades per comes.