Estils

Podeu assignar diferents estils de paràgraf per canviar la formatació dels títols d'índex, dels separadors i de les entrades d'índex. També podeu modificar els estils dels paràgrafs amb aquest diàleg.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Styles tab

Assignació

Nivells

Seleccioneu el nivell d'índex al qual voleu canviar la formatació.

Estils de paràgraf

Seleccioneu l'estil de paràgraf al qual voleu aplicar el nivell d'índex seleccionat, i feu clic al botó Assigna (<).

<

Formata el nivell de l'índex seleccionat amb l'estil de paràgraf seleccionat.

Per defecte

Reinicialitza la formatació del nivell seleccionat a l'estil de paràgraf "Per defecte".

Edita

Obre el diàleg Estil de paràgraf, on podeu modificar l'estil de paràgraf seleccionat.