Llegenda

Adds a numbered caption to a selected image, table, chart, frame, or shape. You can also access this command by right-clicking the item that you want to add the caption to.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Insereix - Llegenda

Obriu el menú contextual i trieu Llegenda


Propietats

Definiu les opcions de la llegenda per a la selecció actual.

Categoria

Seleccioneu la categoria de la llegenda, o escriviu un nom per crear una nova categoria. El text de la categoria apareix davant del número de llegenda a l'etiqueta de la llegenda. Cada categoria de llegenda predefinida es formata amb un estil de paràgraf del mateix nom. Per exemple, la categoria de la llegenda "Il·lustració" es formata amb l'estil de paràgraf "Il·lustració".

Numeració

Seleccioneu el tipus de numeració que voleu utilitzar en la llegenda.

Llegenda

Escriviu el text que voleu que aparegui després del nombre de la llegenda.

Separador

Introduïu els caràcters opcionals que han d'aparèixer entre el número i el text de la llegenda.

Posició

Afegeix la llegenda per sobre o per sota de l'element seleccionat. Aquesta opció només està disponible per a alguns objectes.

Opcions

Afegeix el número l'etiqueta de la llegenda. Per fer servir aquesta funció, primer heu d'assignar un nivell d'esquema a un estil de paràgraf i aplicar l'estil als encapçalaments de capítols del document.

Llegenda automàtica

Obre el diàleg Llegenda. Conté la mateixa informació que el diàleg que podeu obtenir amb el menú LibreOffice Writer - Llegenda automàtica del quadre de diàleg Opcions.

Utilització de llegendes

Addició de numeració de capítols a les llegendes