Nota al peu o nota final

Edita l'àncora de la nota al peu o de la nota final seleccionada. Feu clic davant o darrere de la nota al peu o de la nota final i, a continuació, trieu aquesta ordre.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Edita ▸ Nota al peu

Per a editar el text d'una nota al peu o d'una nota final, feu clic a l'àrea de nota al peu a la part inferior de la pàgina o al final del document.

Icona de nota

Per a saltar ràpidament al text de la nota final o al peu, feu clic a l'àncora de la nota al document. També podeu col·locar el cursor davant o darrere del marcador i, a continuació, prémer Ctrl+Maj+Av Pàg. Per tornar a l'àncora de la nota, premeu Re Pàg.

Numeració

Seleccioneu el tipus de numeració per a la nota al peu o la nota final.

Automàtica

Assigna automàticament números consecutius a les notes al peu o a les notes finals que inseriu. Per canviar els paràmetres de la numeració automàtica, trieu Eines - Notes al peu/finals.

Caràcter

Choose this option to define a character or symbol for the current footnote. This can be either a letter or number. To assign a special character, click the button at the bottom.

Choose

Insereix un caràcter especial com a àncora de nota al peu o de nota final.

Icona de consell

To change the format of a footnote or endnote anchor or text, select it, and then choose Format - Character. You can press to open the Styles window and modify the footnote or endnote paragraph style.

Tipus

Seleccioneu el tipus de nota que voleu inserir, és a dir, una nota al peu o una nota final. La nota al peu es col·loca a la part inferior de la pàgina actual, mentre que la nota final es col·loca al final del document.

Nota al peu

Converteix una nota final en una nota al peu.

Nota final

Converteix una nota al peu en una nota final.

Fletxa a l'esquerra

Es mou a l'àncora de la nota al peu o de la nota final anterior en el document.

Icona

Nota al peu anterior

Fletxa a la dreta

Es mou a l'àncora de la nota al peu o final següent en el document.

Icona

Nota al peu següent

Diàleg Insereix una nota al peu/una nota final.