Barra d'eines

La barra d'eines conté les funcions més utilitzades.

Amplia el zoom

Augmenta l'escala de visualització de la fórmula en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala.

Icona

Amplia el zoom

Redueix el zoom

Redueix l'escala de visualització de les fórmules en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala.

Icona

Redueix el zoom

100%

Mostra el document en la seva mida real.

Icona

Zoom del 100%

Mostra-ho tot

Mostra la fórmula sencera amb la mida més gran possible, de manera que s'inclouen tots els elements. La fórmula s'amplia o es redueix per tal que tots els elements es puguin visualitzar a l'àrea de treball. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala. Les ordres i icones d'escala només estan disponibles als documents del Math, i no per als objectes incrustats del Math.

Icona

Mostra-ho tot

Actualitza

Aquesta ordre actualitza la fórmula a la finestra del document.

Els canvis que feu a la finestra d'ordres s'actualitzen automàticament si teniu activada l'opció Actualitza la visualització automàticament.

Icona

Actualitza

Cursor de fórmula

Utilitzeu aquesta icona per activar o desactivar el cursor de fórmula. Quan s'activa el cursor de fórmula, la part de la fórmula on es col·loca el cursor a la finestra Ordres es realça amb una vora fina.

Icona

Cursor de fórmula

Símbols

Obre el diàleg Símbols, on podeu seleccionar els símbols que vulgueu inserir en una fórmula.

Icona

Símbols