Visualitza

Estableix l'escala de visualització i defineix quins elements voleu que siguin visibles. La majoria d'ordres que podeu introduir a la finestra Ordres també es poden obrir amb un clic si heu obert prèviament Elements mitjançant Visualitza - Elements.

Escala

Redueix o amplia la visualització del LibreOffice.

Amplia el zoom

Augmenta l'escala de visualització de la fórmula en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala.

Redueix el zoom

Redueix l'escala de visualització de les fórmules en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala.

Mostra-ho tot

Mostra la fórmula sencera amb la mida més gran possible, de manera que s'inclouen tots els elements. La fórmula s'amplia o es redueix per tal que tots els elements es puguin visualitzar a l'àrea de treball. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala. Les ordres i icones d'escala només estan disponibles als documents del Math, i no per als objectes incrustats del Math.

Actualitza

Aquesta ordre actualitza la fórmula a la finestra del document.

Els canvis que feu a la finestra d'ordres s'actualitzen automàticament si teniu activada l'opció Actualitza la visualització automàticament.

Actualitza la visualització automàticament

Actualitza automàticament una fórmula modificada. Si no seleccioneu aquesta opció, la fórmula només s'actualitzarà quan trieu Visualitza - Actualitza o premeu F9.

Elements

Llista d'operadors, funcions, símbols i opcions de format que es poden inserir a la fórmula.

Barra d'estat

Mostra o amaga la barra d'estat a la part superior de la finestra.

Pantalla completa

Mostra o amaga els menús i les barres d'eines del Writer o del Calc. Per a sortir del mode de pantalla completa, feu clic al botó Activa/desactiva el mode Pantalla completa o pitgeu la tecla Esc.